Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan “ Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay-Bayan” Türkiye Şampiyonası Aydın Söke’de heyecanla devam ediyor.

27 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke’de yaklaşık 50 ilin katılımı ile yapılan Muay Thai müsabakalarında Kırşehirli sporcular yine bir başarıya daha imza attı.

Söke’de devam eden Türkiye şampiyonası ilimiz adına Kırşehir Belediyesi spor kulübü olarak katılan Zeki Sıkılgan ve Mücait Aydoğdu minik yıldızlarda birincilik alarak Japonya’da gerçekleşecek dünya şampiyonasına hak kazandılar.

Belediye olarak sporcularımızla gurur duyuyoruz diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “ Spora verdiğimiz önemi her seferinde belirtiyorum. Şehrimizde Kick-Bocks verilen önem her geçen gün artıyor. Biz de sporcularımıza her zaman destek vermeye çalışıyoruz. Her zaman belirttiğim gibi her ferdin bir spor dalına yönelmesi ve bu spor dalında uzmanlaşması gerekir. Sporcularımızı tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir