Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlamaları Kırşehir’de başladı.
polis-teskilati  Ahi Çarşısı yanındaki kadın emek pazarında polis sergisi açılışı ile başlayan kutlamalar hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, sergide polislerin yaptıkları işleri anlatacaklarını söyleyerek, “Sergimize gelen vatandaşlar polisler tarafından bilgilendirilecek.
Bilmedikleri iş ve işlemleri birimlerde bulunan arkadaşlara sorabilecekler. Tüm vatandaşlarımızı hafta içinde devam edecek olan sergiye davet ediyorum” dedi.
Polis sergisinin açılışı saat:14:30′ da Vali Yardımcısı Kenan Örten, İl Protokolünün katılım ile gerçekleşti. Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın da bir konser verdiği sergiyi çok sayıda vatandaşın ilgisini çekti. Sergide, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanlığı tarafından gönderilen emniyet kemeri simülasyon aracı, çeşitli birimlere ait çalışmalar, olayların aydınlatılmasında kullanılan malzemeler, polis araç ve gereçleri yer alıyor.
Kutlamalarda, 8 Nisan 2013 Pazartesi günü 17:30’da protokol ve basın mensuplarıyla dostluk maçı yapılacak. Son olarak 10 Nisan 2013 Çarşamba günü de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve Anıt Meydanı’nda törenin ardından resmi geçit ile program son bulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir