Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 21’inci seçimli olağan genel kurulunda Mustafa İzzet Doğan ve ekibi güven tazeledi.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 21. seçimli olağan genel kurulu, Oda Toplantı Salonu’nda yapıldı. Gerçekleştirilen seçimde Mustafa İzzet Doğan ve ekibi güven tazeledi.
serbest-muhasebeci  Meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği seçimde 5 dönemdir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı’nı yürüten Mustafa İzzet Doğan ve ekibi, 3 yıllık bir süre için yeniden güven tazeledi.
Seçimle ilgili bilgiler veren İzzet Doğan, “Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın 21’inci seçimli olağan genel kurulunu 11-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdik. 11 Mayıs Cumartesi günü genel kurulumuzun oda çalışmalarıyla ilgili faaliyetleri değerlendirildi. Gelir, gider durumları, yönetim, denetim ve disiplin kurullarının çalışmaları ve meslektaşlarımızın oda çalışmalarıyla ilgili görüşleri değerlendirildi.Çok verimli bir genel kurul geçti. Meslektaşlarımızın büyük bir kısmı genel kurulumuza katılarak odalarına ve mesleğe sahip çıktıklarını gösterdiler. Ben öncelikle meslektaşlarımızın genel kurula gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Genel kurula gösterilen ilgi bir anlamda da mesleğe sahip çıkmanın da bir göstergesi.Pazar günü de saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında seçim işlemine geçildi. Yapılan seçim sonucunda yönetim kurulumuz tekrar güven tazeledi. Mustafa İzzet Doğan ekibi ve bağımsız aday arkadaşlarımız seçime iştirak ettiler. Yönetim kurulu benle birlikte Mehmet Çolak, Mehmet Şahin, İlker Koca ve Özgün Albayrak’tan oluştu. Mesleğimize, camiamıza yakışır olgunlukta bir genel kurul ve seçim süreci geçirdik. Ben yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bundan sonra 3 yıllık dönemde yine odamız adına meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenerek, olumlu çalışmalar yapmak felsefesiyle yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.
– MUSTAFA İZZET DOĞAN VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ
– SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANLIĞINDA SEÇİM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir