Başkan Bahçeci’den Yeni Yıl Mesajı

yeni-yilBaşkan Bahçeci, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2014 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulunarak şunları kaydetti:”

Yaşama dair anılarla bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla, yeni bir geleceğe adım atıyoruz. Umut ediyorum ki 2014 yılı barışın, huzurun, sağlığın, kardeşliğin ve hanelerimizde gülücüklerin eksik olmadığı bir yıl olur. Yeni yılda şehrimizin daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir olması için yine hep birlikte çalışmayı diliyor sizin ve ailenizin yeni yılını kutluyorum.

Yaptığımız çalışmalarla, gerçekleştirdiğimiz köklü değişim ve dönüşüm hamleleriyle Kırşehir’i Anadolu’da marka bir şehir yapmaya devam ediyoruz. Diyolog, uzlaşı ve istişareyi temel alan Belediyecilik anlayışımızla; birlik, beraberlik ve başarı yolunda önemli adımlar attık. 5 yıl boyunca vatandaşımızın istek ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarımızı yürüttük. Kırşehir’imiz için, şehrimiz için büyük başarılara imza attık.

Belediyemizin genç ve dinamik ekibi, klasik belediyecilik anlayışından öte sosyal belediyeciliği de ön plana alarak halka hizmeti hakka hizmet anlayışı görerek Kırşehir için gece gündüz çalıştı.
Kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Kırşehir oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlattık. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz.

baskan-bahceciEkibimizle birlikte vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Kırşehir hazırlamak ve acil ihtiyaçlarımızı belirleyerek 2014 yılı için planlarımıza da yaptık. Bizlere düşen görev marka şehir Kırşehir için elbirliğiyle çalışmak. Bu şehirde ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışımızla, herkesin Kırşehir Belediyesi’ne güveni tam; şükürler olsun. 2013 yılında önemli sosyal ve fiziki çalışmaları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken; 2014 yılında da şehrimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları hemşerilerimizin desteği ile yapmaya devam edeceğiz.
Önümüzdeki dönemde, çalışmalarımızda istikrar ve güvenimizi koruyarak, yatırımlarımızı, hizmetlerimizi artırarak, bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları yeni başarılarla taçlandıracağız. Kırşehir Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir şehri olacak.

Bütün bu güzel düşüncelerle 2014 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir kez daha hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkesi sevgiyle kucaklıyorum.”

Sayın Valimizin Yeni Yıl Mesajı

Ülkemizde ve tüm dünyada önemli gelişmelerin yaşandığı 2013 yılını geride bırakıp, yeni umutlarla 2014 yılına değerli Kırşehirli hemşerilerimizle birlikte giriyoruz.

vali-40Her yeni yıl başlangıcı, bir önceki yılın muhasebesini yaptığımız, geleceğimize dair umutlarımızı ve hedeflerimizi gözden geçirdiğimiz zamandır. Bu sebeple, yeni olan şeylerin bizlere mutluluk getireceğini ve gücümüze güç katacağını düşünerek hareket eder ve yeni bir yılı umutla kucaklarız.

Her yeni yılda kişisel planlarımızla birlikte, ülkemizin geleceği adına attığımız her adımın çağdaş, demokratik, her alanda kalkınmış, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için olduğunu biliriz.

Bu inançla 2013 yılında tüm kurumlarımızla birlikte insan odaklı yürütülen her çalışmanın içerisinde yer almaya çalıştık. Sahip olduğumuz kaynaklarımızla artı değer üretmenin ve halkımızın sorunlarına çözüm üretmenin gayreti içerisinde olduk. Millet olarak zaman, zaman üzücü olaylar yaşasak da metanetimizi koruyarak, elbirliği ile zorlukların her zaman üstesinden gelmeyi başardık.

2014 yılında da, siz değerli vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması, sahip olduğu değerlerin korunması ve yaşatılması amacıyla halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Her zaman olduğu gibi, kamu hizmetlerinden halkımızın azami derecede hızlı, verimli ve insan onuruna yakışır bir şekilde istifade edebilmesi için Kırşehir’in tüm dinamikleri ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yeni yılda da milletçe birbirimize daha çok kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yolumuza devam edeceğimize, yeni umutlarla ve hedeflerle ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.

Bu duygularla, tüm Kırşehirli hemşerilerimizin yeni yılını kutlarken, 2014 yılının milletimize ve tüm insanlık âlemine barış, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir