Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Oğuz Maraş ve Yönetim Kurulu tarafından Oda üyelerinin birbirleri ile tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Kayseri’ de Erciyes Dağı, Nevşehir’ de ise Kapadokya Bölgesini kapsayan Tarihi ve Turistik gezi düzenlendi.
berber  Konu ile ilgi açıklama yapan Kırşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Oğuz Maraş, “Kırşehir gibi küçük bir şehirde odaya kayıtlı olarak 203 üye bulunmaktadır. Çarşımızda yan yana birçok berber ve kuaför olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Üyeler Ahilik geleneklerinden almış oldukları terbiye ile birbirleri ile çok iyi iletişim halindeler. Bu durum bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Onların birbirlerine karşı olan bu iyi niyetlerini ödüllendirmek maksadıyla Yönetim Kurulu ile beraber böyle bir organizasyon gerçekleştirdik” dedi.
150 üyenin katıldığı gezinin Kayseri ayağında; Kayseri Kalesi, Gevheri Nesibe Şifahanesi, Kurşunlu Cami, Kayseri Form ve Erciyes Dağı eteklerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. Kayseri’ de Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alpaslan ve Yönetiminin desteği ile üyelere Kayseri Mutfağından mangalda sucuk ve pastırma ikramı yapıldı.
Kayseri’den sonra Nevşehir’ e geçilerek Ürgüp ve Avanos’ ta turistik mekanların ziyaretleri gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir