İçişleri Bakanı Muammer Güler, bir dizi ziyaret ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünün de içinde bulunduğu Belediye Kampusu açılışı için Kırşehir’e gelecek.
kirsehir-belediyesi  Kırşehir Belediyesi tarafından 2011 yılında yapımına başlanan, belediye birimlerinin bir bütünlük içerisinde yer aldığı 57,800 metrekare alana yapılan Belediye Kampusu açılacak.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Belediye Kampusu Belediye birimlerinin bir araya getirilmesi için yapımına başlandı. Daha önce Bakım ve İkmal Şefliği olarak Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bu birimin, daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi ve ayrıca Belediye hizmetlerinin daha hızlı olabilmesi için Belediye birimlerimizden Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz, İtfaiye Müdürlüğümüz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzde burada yer alacak.Birim içerisinde Atölye ve İkmal (Taşıtlar) Şefliği, İdari İşler Şefliği ve Ayniyat Şefliği olmak üzere 3 adet şeflik bulunuyor.Bu projemizle belediyemizin dağınık olan yerleşkesi bir alana toplanmış olacak.10 mayıs Cuma günü yapacağımız açılışımıza tüm halkımızı davetlidir” dedi.
– KIRŞEHİR BELEDİYESİ KAMPUS ALANI AÇILACAK
– AÇILIŞI İÇİŞLERİ BAKANI MUHAMMER GÜLER GERÇEKLEŞTİRECEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir