Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kervansaray Konağı Kurs Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
kervansarayhttps://www.kirsehirmedya.com/wp-content/uploads/kervansaray.jpg  Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konağın en çok kadınların işine yarayacağını söyledi. Bahçeci, “Belediyemiz tarafından yapılan ve mahalle halkının el becerilerinin geliştirilmesinde, boş zamanlarının değerlendirilmesinde değerli hocaların katkılarıyla hizmet verecek olan, önemli bir ihtiyacı, sosyal bir ihtiyacımızı karşılayacak Kervansaray Konağımızın açılışını yapıyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin yanına bir hizmet daha eklemenin gururunu yaşıyoruz” dedi
Bahçeci, “Bilgi evi olarak da adlandırdığımız konaklarımız hem unutulmaya yüz tutmuş konak kültürünü canlandırma hem de mahallelere ayrı bir nefes katma amacıyla şehrin tarihi dokusuna da önem vererek mimari açıdan çok güzel bir şekilde dizayn edildi. Hemşehrilerimiz sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda kurs ve eğitimlerimizden ücretsiz faydalanabilecekler. Mahalle konaklarımızın halkımıza ve tüm Kırşehirlilere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ise yapılan bu konağın Kervansaray Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederek Hükümet olarak her zaman yatırımlara devam ettiklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir