Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) 2017 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Samsunda yapılacak.
Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği  “Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Panel” programı 27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Samsun Büyükşehir, Havza ve Terme Belediyelerinin ev sahipliğinde Samsun’da gerçekleştirilecektir.
Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2016 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Eğitim programı Türkiye Belediyeler Birliği’nin de destekleri ile 27 – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Samsun Sheraton Otel  gerçekleştirilecek. Toplantıya JKBB üyesi belediyelerin başkanları, meclis üyeleri ve bürokratlar katılacak.
Ülkemizin en önemli konularından birisinin Jeotermal olduğunu söyleyen Başkan Bahçeci; bu alanın gerek enerji, gerek tarım, gerek ısıtma gibi birçok alanda tamamı yenilenebilir enerji kaynağı şeklinde üstünde çok fazla çalışma yapılması gereken alanlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’ni belli bir noktaya getirdiklerini, Türkiye’de jeotermal enerjinin öneminin daha da arttığını vurguladı.
Üye belediyelerin verdikleri destekler ile birliğin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve  toplantıların yapıldığı bölgelerin jeotermal kaynakları ile ilgili problemlerini de çözmek için girişimlerin yapıldığını belirten Başkan Bahçeci, 2017 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın hayırlı olmasını temenni etti.
Jeotermal Belediyeler Birliği 2017 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında sırasıyla Başkanlık Divanının Teşekkülü, Encümen Üyelerinin belirlenmesi, İhtisas Komisyonun üyelerinin belirlenmesi, 2016 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2016 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi, Birliğe Üyelik ve Ayrılmaların görüşülmesi “gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.
Program çerçevesinde 28 Nisan 2017 tarihinde gün boyu süren teknik ve kültürel bir gezi gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir