Bahçeci; “Göreve geldiğimiz olumsuz şartlarda bu kadar projeyi hayata geçirdik. Şimdi çıraklıktan, ustalığa geçtik. Artık sizler neler yapabileceğimizi hayal edin. Çünkü biliyorsunuz ki, artık Kırşehir’de hiç bir şey hayal olarak kalmayacak.”

Bahçeci; “3 hafta sonra hem Kırşehir’in hem de Türkiye’nin kaderi değişecek. İstiyoruz ki istikrar sürsün, Kırşehir büyüsün. Kırşehir’e hizmetkâr olmaya biz yeniden hazırız. Sizlerde hazır mısınız?”

Kırşehir’in çılgın projesi olarak adlandırılan ve merakla beklenen İkizarası Kent Park 9 Mart Pazar Günü saat 15.00’de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımı ve İsmail Altunsaray konseri ile açıldı. Açılışta yağmura rağmen yoğun katılım ve coşku vardı.

Kırşehir Belediyesi Mehter Bölüğü’nün muhteşem gösterisi ve saygı duruşunun ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Başkan Bahçeci; “Bugün Allah’ın rahmeti de bizlerle birlikte. Günlerdir çiftçilerimizin dualarla beklediği yağmurla birlikte Kent Parkı’mızı açıyoruz. Parkımız Kırşehir’imize uğurlu geldi, hepimize hayırlı olsun.Şu an burada gördüğüm bu tablo beni çok duygulandırdı. Bu yağmura rağmen bu alanı terk etmeyerek bizlerle birlikte olduğunuzu gördüğümde, sizlere hizmet etmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anladım. Hepinizden Allah razı olsun diyorum.

17 Kasım 2013’de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte bu parkın temelini attık. 2009 yılında bu parkın projesini hazırlarken Kırşehir’e öyle bir park yapacağız ki, Türkiye’nin en güzel kent park’ı olacak dedik. Bu gün bu sözümüzü yerine getiriyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alan sadece bir park değil, aynı zamanda Kırşehir için çok önemli bir sosyal mekân olarak sizlere hizmet edecek. 2009 yılında bu parkın projesini paylaştığımızda bize hayalperest dediler. Ama şimdi herkes görüyor ki, hayallerimizi gerçekleştirmek için gösterdiğimiz hiçbir çaba boşa çıkmamış.
Kırşehir 2009 yılında böyle bir parkı hayal bile edemiyordu. Kırşehirliler 2009 yılında bizlerden sokak hayvanları problemini, kanalizasyon sorununu çözmemizi istiyorlardı. Tozdan, topraktan pencerelerimizi açamıyor, çamurdan sokaklarda yürüyemiyoruz diyorlardı. Bugün yaptığımız hizmetlerle birlikte Kırşehirlilerin hayalleride büyüdü.
5 yıl önce bu şehir için hayallerimiz var diyen bir avuç genç olarak yollara düştük. Bize yetki verin Kırşehir’i hayal bile edemediği günlere kavuşturalım dedik. Sizlerde bizleri mahcup etmeyerek bu şehri bizlere emanet ettiniz.

Kırşehir yıllarca çevresinde ki vilayetler büyürken, hep küçülmekten şikâyet etti. Ama artık bu durum böyle değil. Kırşehir’in makûs talihini değiştirdik. Kırşehir artık geleceğine koşuyor.
Kırşehir yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine projelerimizle uğraştık. Kırşehir’de hiç bir kesimi ayırt etmeden kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik. Neden mi? Çünkü “Yaradılanı, yaradandan ötürü sevdik…”

İşte bu azimle ve aşkla çalışarak Kırşehirimizi geleceğe hazırlayacak projeleri sizler için hayat geçirdik. Alt yapıdan üst yapıya, yollarından parklarına kadar, 700 yıldır yapılamayan Ahi Evran-ı Veli Külliyesine kadar Kırşehir’in bütün ihtiyaçlarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Cacabey Meydanıyla, Hal binasıyla, Pazar yeriyle, Ankara-kayseri karayoluyla, Güney Kent yoluyla, Atık su arıtma tesisiyle, Neşet Ertaş Kültür Merkeziyle, Bağbaşı Kentsel dönüşümü ve 35 parkı ile 5 yılda 290 milyon TL’lik yatırımla Kırşehir’in çehresini değiştirdik.
Şimdi Kırşehir’i geleceğe hazırlayacak yeni projelerin zamanı. Sizler için geleceğin 40 projesini hazırladık. Şimdi daha güçlü ve daha tecrübeliyiz. Göreve geldiğimiz olumsuz şartlarda bu kadar projeyi hayata geçirdik. Şimdi çıraklıktan, ustalığa geçtik. Artık sizler neler yapabileceğimizi hayal edin. Çünkü biliyorsunuz ki, artık Kırşehir’de hiçbir şey hayal olarak kalmayacak. İnşallah bu 40 projeyi gerçekleştirdiğimizde Kırşehir Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir şehirlerinden birisi olacak. 5 yılda yaptığımız bu işlerle, tüm Türkiye gördü ki Kırşehir geçmişindeki şanlı günlerine tekrar dönüyor. Bizler için artık yeni sözler söyleme vakti. Yıllarca muhalefet olarak bu şehir çok hizmeti kaçırdı. Kırşehir artık hizmet edenin yanında olacak. Bu şehre kim bir taş dikerse ondan Allah razı olsun.

İktidarıyla elele, milletvekilleriyle omuz omuza bir belediye yönetimi var karşınızda. Demir yoluda gelecek, Sıdıklı Sarıyahşi köprüsü de bitecek, havaalanına da gelecek, yeni yollarda açılacak. Böylece Kırşehir’imizin hem sanayisi gelişecek hem istihdam artacak. Gelin bir olalım, beraber olalım, iri olalım, diri olalım diyoruz. 3 hafta sonra hem Kırşehir’in hem de Türkiye’nin kaderi değişecek. İstiyoruz ki istikrar sürsün, Kırşehir büyüsün. Kırşehir’e hizmetkâr olamaya biz yeniden hazırız. Sizlerde hazır mısınız? Sizlerin duası olduğu sürece, sizler bizim yanımızda durduğunuz sürece bizim sırtımızı hiç kimse yere getiremez. Sizlere, arkadaşlarımıza ve ekibimize güveniyoruz. Böyle bir projeyi hayata geçirirken emeği geçen herkese en kalbi duygularımla tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi yeni projelere yelken açma vakti diyoruz.”

Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş;”Ahi Evran’ın torunları, velilerin ozanların torunları,Neşet Ertaş’ın akrabaları, sevgili Kırşehirliler sizleri en içten duygularımla selamlıyorum. Bu parkın temel atma töreninde de beraberdik. Parkımız çok kısa bir süre içerisinde mükemmel bir görünüme kavuştu. Büyük rahmet yağıyor ve sizler de burada bu parkın açılışı için bir aradasınız. Misafirperverliğiniz ve birlikteliğiniz beni çok mutlu etti. Bu parkın Kırşehir’e ve ülkemize hayırlı uğurlu diliyorum. Genç ve dinamik Başkanımız Kırşehir için çok güzel hizmetler yapıyor. Her sefer görüyoruz ki Kırşehir biraz daha ileriye gidiyor. Kırşehir halkı yeni ve güçlü bir şehrin yurttaşı olmanın keyfini daha fazla sürüyor. Kırşehir’in bu ileriye gidişi sürecek. Yapılacak seçimlerde inşallah Kırşehir bir daha Yaşar Bahçeci diyecek ve Kırşehir kazanacak. 30 Mart seçimleri yerel seçimleri, yerel seçim olmaktan çok Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Yeni Türkiye yolunda inşallah birlikte yürüyeceğiz. Kötü zamanları geride bırakıp daha güzel, daha iyi günlere hep beraber yürüyeceğiz. Sandıkta gelin birlikle olduğumuz gösterelim. Kırşehir’in geleceği için, Kırşehir’in değişimi ve ilerlemesi için de Yaşar Başkanımız en doğru seçimdir. Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, 30 Mart’ta inşallah yeni Türkiye’ye hep beraber yürüyeceğiz”

Konuşmaların ardından Çılgın projemiz İkizarası Kent Park’ın açılışı yapıldı. Muhteşem açılış İsmail Altunsaray’ın güzel türküleri ile devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir