Engelliler Haftası sebebiyle, Kırşehir Kent Konseyi Engelli meclisi üyeleri Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Bahçeci; “Engelliler haftanızı kutluyorum. Bu günler engellilerin sorunlarını gündeme getirmek açısından önemli. Toplumda da bir farkındalık oluşturmak bunun dikkatini çekmek açısından bu günlerde yapılan faaliyetler son derece önemli. Engellilerimizin topluma kazandırılması sosyal bir konu. Toplumun içinde yer bulması devlet idarelerinde yer bulmaları son derece önemli ve gerekli konular. Bu konularda hükümetimiz çok güzel adımlar attı. Hem bakım konusunda, hem eğitim konusunda, hem istihdam konusunda önemli adımlar atıldı. Okulları ziyaret ediyorum her okulda mutlaka bir engelli çalışan görüyorum. Hem engelliler açısından, hem aileleri açısından, hem topluluk açısından, okullardaki çocuklar açısından son derece mutluluk verici ve önemli bir konu emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hepinizi Allah için seviyoruz.

 

Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Her türlü faaliyetinizde sizlerle birlikte olmak bizi son derece mutlu ediyor. Sonuçta engelli olan insanların ekstra yardıma ihtiyacı var. Engeli olmayanın bir şekil istikametini çizme noktasında daha özgür ama engeli olan çocuklarımızın, gençlerimizin bu manada hem ilgiye ihtiyacı var, hem de desteğe ihtiyacı var, hem aileleri tarafından desteğe ihtiyacı var. Hem toplum tarafından, hem devletimiz tarafından ihtiyacı var. Ziyaretlerden ben de çok mutlu oluyorum. Benim içinde ayrı bir güzellik oluyor. Hem bize, hem onlara moral oluyor. Bizleri de ayrıca mutlu ediyor. Bundan sonra yapacağınız her türlü faaliyetle de her türlü yanınızdayız. Ne gerekiyorsa üzerimize düşeni en güzel şekilde yapacağız. Bu bizim görevimiz. Ekstra bir şeyler yapmış olmuyoruz. Bir şeyler yapmayanlar görevini yapmış olmuyor. Engellilerin sevgisi karşılıksızdır. Saf ve temizdir dedi.

Ziyarette Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Halil İbrahim ‘da Başkan Bahçeci’ye ; Engelli kardeşlerimize her türlü desteği veriyorsunuz ayrıca teşekkür ediyoruz dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir