Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen, “Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım Projesi” kapsamında vatandaşlara tiyatro ile hırsızlık girişimleri anlatıldı.
tiyatro-polis  Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nün, mala karşı işlenen suçları engellemek için başlattığı “Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım” projesi kapsamında, Ahi Evran Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından hırsızlıkla mücadeleyi konu alan oyun sahnelendi.
Hüsnü Özyeğin İlkokulu’nda veli ve öğrencilere yönelik olarak düzenlenen programda bilgiler veren ve vatandaşların soruları cevaplayan Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, “Yaklaşık 1,5 ay önce başlatılan proje kapsamında, Ahi Evran Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından 10 bin 944 öğrenci ve velisine tiyatro sahnelendi. Amacımız, temmuz ayında sona erecek projede toplam 40 bin kişiye ulaşmak. Tiyatro gösterisi ile mala karşı işlenen suçlar ve önlemlerini anlatmak istiyoruz. Özellikle evlerden ve araçlardan hırsızlıklara dikkat çekiyoruz” dedi.
Tiyatro gösterisinin ardından, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdal Özbek, slayt eşliğinde ev ve iş yerlerinden yapılan hırsızlıklar ve alınacak önlemlerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
Polis ekipleri, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nün, hırsızlıkları önlemeye yönelik olarak hazırlattığı broşürleri veliler ve öğrencilere dağıttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir