Kırşehir  Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.
Kırşehir Belediyesi kentin modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi adına projelerine ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda fedakârca çalışan Belediye personeli mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Marka bir şehir olması hedefine varmak adına en olumsuz hava koşullarında dahi çalışan Belediye kış mevsimine olmasına rağmen başarıyla yolunda ilerliyor. Kenti adeta şantiye alanına çeviren Belediye sorunların bir daha konuşulmadığı şehir hedefine doğru ilerliyor.

Kısa sürede büyük mesafe kat ettik

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin her yönüyle profesyonel bir çalışma yöntemi benimsediğine vurgu yaptı. ”Kırşehir adına kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştireceğiz” diyen Bahçeci “Görevde olduğumuz 8 yılı dolu dolu geçiren bir yapıda işlerimizi yaptık. Kırşehir’imiz de devasa projeleri neredeyse bitirme noktasına geldik. Bunun yanında sorunları kökten bitirecek mega projelere imza atıyoruz. Bu bağlamda şehrin kanayan yaraları da en kısa sürede sonlandırılacak.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir