Kaman ilçesindeki 2016 Yılı Gençlik Kampları Yaz Dönemi Açılış Töreni’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, daha sonra AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Burada partililerle sohbet eden Bakan Kılıç,Belediye tarafından düzenlenen iftar programı için Cacabey Meydanı’na geçti.

İftar programında selamlama konuşması yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Sayın Bakanımız, şehrimize gelerek soframızı şenlendirdi, kendisine teşekkür ediyorum. Bakanımızın Kırşehir programı olunca akşam iftar yapalım dedi, bizlerde bugün Bakanımızı sizlere buluşturduk. Bundan dolayı son derece mutluyuz.  Sayın Bakanımız, Kırşehirle ilgili ne olursa hemen bizlere yardımcı oluyorlar, ben de bundan dolayı Kırşehirliler adına Bakanımıza teşekkür ediyorum.
Kırşehir Belediyesi’nin organizasyonunda orucunu şehit aileleri ve vatandaşlarla açan Bakan Akif Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Ahi Evran-ı Veli ve Neşet Ertaş’ın memleketinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yağmur dolayısıyla konuşmasını kısa tutan Bakan Kılıç, şehit aileleriyle iftar açmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına şöyle konuştu:

“Bu akşam iftar sofrasında sizlerle bir arada olarak lokmamızı paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah. Burada sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, bizleri bir araya getirdiği için. Bizlerle birlikte olan şehit ailelerimiz var. Rabbim onların sabrını artırsın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bizleri de onların şefaatine nail eylesin. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte ülkemizde yaşamak istiyoruz. Ramazan ayı bu birliktelik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi. Ramazan iftarında soframızı paylaştık. Bugün de rahmetli ve bereketli bir gündü.” Türkiye’nin hedefleri olan bir ülke olduğuna işaret eden Bakan Kılıç, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber ilerleyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Başbakanımızın ve Genel Başkanımızın başkanlığında bu yolu yürüyeceğiz. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için el ele kol kola çaba vereceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Ramazana nasıl kavuşturdu ise bayrama da kavuştursun inşallah.” diye konuştu.
İftar programından sonra şehit yakınları ve engellilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kılıç, İkiz Arası Kent Park’taki incelemelerinin ardından Kırşehir’den ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir