Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, iş adamlarına çağrıda bulunarak engelliler için destek istedi.
engelliler  Servet Avkapan, “Yıllardır yaptığımız haklı mücadele ile bir yerlere gelerek tanındık. Şimdi ise Kırşehir’in akil insanlarından destek istiyoruz” dedi.
Dernek binasında engelliler ve medya çalışanları ile bir araya gelen Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, “Yurt dışından engellilerimiz için gelen akülü ve tekerlekli araçların dağıtımını yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların kabul görmesi bizleri mutlu ediyor. Kırşehir genelinde ihtiyaç sahibi birçok engelli vatandaş var. Onların yaşadığı sorunlara ortak olmamız hepimiz için insanlık görevidir” şeklinde konuştu.
Kırşehir’de ve büyük şehirlerde yaşayan Kırşehirli iş adamlarının da engellilere gereken desteği vereceğine inandığını belirten Avkapan, “Tek tek iş adamlarına ve akil insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Sizlerde yaşanmakta olan mağduriyeti görün yardımlarınızla birçok engelli hayaline kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir