Elazığlı Kırşehirliler Öğretmen evi salonunda tanışma ve eğlence gecesi düzenledi.
ELAZIÐLILAR KIRÞEHÝR GECESÝ DÜZENLEDÝ GECEDE MERHUM NEÞET ERTAÞ UNUTULMADI  Kırşehir’de Güler Akdağ ve Oğuzhan Hazar Bağcının organize ettiği gecede Elazığlılar yöresel şekilde eğlenirken misafirlere çiğ köfte ikram edildi.
Kırşehir Öğretmen evi salonunda bir araya gelen Elazığlılar tanışarak yöresel şekilde eğlendi. Geceye Finans Bank Kırşehir Şube Müdürü Mehmet Bülent  Tokgöz, aslen Malatyalı olmasına rağmen İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen ve çok sayıda Kırşehir’de yaşayan Elazığlı katıldı. Gecenin Kırşehir’de organizesini yapan Güler Akdağ, Kırşehir’de ikamet eden Elazığlılarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Akdağ, “Kırşehir’de ikamet hemşirelerimizle birlikte olmak bizler için onur verici ilk kez düzenlemiş olduğumuz gecemizin ilerleyen yıllarda daha geniş katılımlı şekilde yapılabilmesi için gereken her şeyi yapacağız” dedi.
İlki gerçekleştirilen gecede yöresel halk oyunları ekipleri sahne  alırken bir sonraki düzenlenecek gece için de Elazığ yöresine ait  yemeklerin attırılacağı belirtildi. Gece hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir