Yalıtım konusunda halkı bilgilendirme çalışmalarına başlayan Eryap Grup, Kırşehir’de Grand Terme Otelde tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.
Türk yapı sektörünün lider markalarını üreten Eryap, yapıların modern, güvenilir ve sağlıklı standartlara ulaşmasını sağlamak, yalıtım konusunda bilgilendirmek için Kırşehir’deki site yöneticileri ile bir araya geldi.
eryap  Eryap Grup Teknik Pazarlama Yöneticisi Levent Köseoğlu ve American Siding Bölge Yöneticisi tarafından seminerde, Türkiye’nin deprem ve doğal afet gerçeğinin göz önünde bulundurulması gerektiği ve sağlıklı, uzun ömürlü ve daha güvenli yaşam alanlarının sağlanabilmesi için çalışıldığı bildirildi.
Seminerde, ısı yalıtımı ve enerji, tasarrufun önemi, binalarda enerji performansı ve enerji kimlik belgesi ile vatandaşların sorularına cevaplar verildi.
Eryap Grup Teknik Pazarlama Yöneticisi Levent Köseoğlu, “Sürdürülebilir bir gelecek için; Gaziantep, İstanbul ve Sakarya Fabrikalarında ürettiği ürünler ile çevreye olan olumsuz etkilerini en aza indirerek çevrenin korunmasını sağlamak Çevre Politikamızın vazgeçilmez bir parçasıdır.  Doğaya dost, çevresel risk faktörlerini izleyerek, enerji kaynaklarını doğru kullanan çalışma anlayışı ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Seminer, akşam yeminin ardından sürpriz hediyelerin verilmesi ile son buldu.
– YALITIMIN ÖNEMİ SİTE YÖNETİCİLERİNE ANLATILDI
– ERYAP GRUP, BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE YALITIMLA MODERN, EKONOMİK ÇÖZÜMLER SEMİNERİ VERDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir