AK Parti Kırşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı , Ahi Evran Üniversitesi’nin yeni kayıt döneminde Kırşehir’e gelen üniversiteli gençlere yönelik Bağbaşı yerleşkesi ve Merkez yerleşkede kurdukları stantlarla karşılama programları düzenliyor.
ak-egitim  İl Gençlik Kolları Üniversite Teşkilatı tarafından organize edilen programlarda kente gelen öğrencilere yönelik karşılama, yönlendirme ve tanıtım faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
Ak Gençlik üniversite öğrencilerine Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i anlatan kitap, Türk bayrağı, su ve not defteri hediye ederken AK Parti Kırşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, kayıt dönemi boyunca yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıtlarını rahat bir şekilde yapabilmeleri, karşılaşabilecekleri sıkıntılar karşısında çözüm üretilmesi konusunda çalışmalarını yürütecek.
AK Parti Kırşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Dilek, yeni kayıt dönemi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni gelen öğrenci arkadaşlarımız için gerekli desteği kayıt dönemi, kayıt esnası ve öğrenim hayatları boyunca sürdüreceğiz. Şehrimize yeni gelecek öğrenci arkadaşlarımızın bizim için her zaman artı bir değer olacağını düşünüyoruz. AK Parti İl Gençlik Kolları olarak öğrenci arkadaşlarımıza öğrenim hayatlarında başarılar diliyor, şehrimize hoş geldiniz diyoruz ve Kırşehir halkının misafirperverliğini bizler Ak Gençlik olarak tüm öğrenci arkadaşlarımıza göstereceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir