Kırşehir, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Salyam, Kırşehir Gazeteciler, Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti’nin (KIRGARAT-C) ziyaretinde üniversite olarak iyi durumda olduklarını söyledi.
rektor  Rektör Salyam, “Üniversite olarak istenilen hedefe doğru ulaşma yönünde büyük atılımlar yaptık. Üniversiteleşme yolunda yeni olmamıza rağmen köklü üniversiteleri geride bıraktık. Yeni bölümlerimizle birlikte öğrenci sayımız gün geçtikçe artıyor. Bizler de alanımızda düzenlediğimiz sempozyumlarla uluslar arası arenada adımızdan söz ettiriyoruz. Kırşehir’de bulunan kültür değerlerini iyi analiz ederek, Kırşehir’de yaşanmakta olan üniversiteleşme yolunda önemli denilecek derecede büyük adımlar atıyoruz. Eksiklerimizi gidererek Ahi Evran Üniversitesin de olan öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini sağlayacak daha iyi ortamlar sunma çabası içerisindeyiz” dedi.
Gerçekleştirilen ziyarette cemiyet yerelde  bulunan gazetelerin ve medyanın yaşamakta olduğu sorunları Rektör, Saylam’a iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir