Kırşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde intibak eğitimini başarıyla tamamlayan ziraat mühendisi ve veteriner hekimlere katılım belgeleri verildi.
intibak  Kırşehir’de on beş gün intibak eğitimine katılan ziraat mühendisi ve veteriner hekimler düzenlenen törenle belgelerini aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, tarımsal işletme sahiplerinin bilgi, teknik ve yöntemler konusundaki ihtiyaçlarını zamanında ve mahallinde karşılamak, tarımsal üretiminin kalitesini yükseltmek, köyden kente göçün önüne geçmek kırsalda yaşayan insanların refah seviyesini yükseltmek amacıyla ‘Köy-Mer’ projesi uygulamaya konuldu. Köy-Mer projesi 01 Ocak tarihinden itibaren ‘Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi’ olarak adlandırıldı. Kırşehir’de 2012 yılı içerisinde ataması yapılan 44 sözleşmeli personel 4-26 Şubat tarihleri arası 15 günlük intibak eğitimine tabii tutuldu. Eğitim sonunda kursiyerlerin belge takdim töreni kültür merkezi salonunda yapıldı. Törene İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, Şeker Fabrikası Müdürü Halit Ziya Demircioğlu, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.
Törende konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, “Heyecanı kaybetmeden çalışmalı, inanıyorum ki tarım konusunda tüm sıkıntılarımızı projeler ve yaptığımız çalışmalar sonucunda yeneceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir