2013-2014 eğitim-öğretim yılında 121 alanda açılacak kurslara kayıtlar başlarken, kurslarda görevlendirilmek üzere öğretici de alınacağı öğrenildi.
halk-egitim  Kırşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde açılması planlanan kurslar belirlendi. Halk Eğitim Merkezi’nde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan kurslar belirlenirken, kurslarda görevlendirilmek üzere öğretici alımı yapılacak.
Halk Eğitim Merkezi’nde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan kurslar ve bu kurslarda görev almak isteyen öğreticiler için Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yayınlanan duyuruya göre, Halk Eğitim Merkezi’nde yeni öğretim yılında 29 dalda, 121 kurs açılması öngörülüyor.
Yaygın eğitim kapsamında faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi’nde her yaştan kişinin katılabileceği kurslar açılacak. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi’nde güzellik ve saç bakım hizmetleri, yiyecek-içecek hizmetleri, hukuk, çocuk gelişimi ve eğitimi, halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri, yabancı diller, bahçecilik, müzik ve gösteri sanatları, bilişim teknolojileri, spor, hasta ve yaşlı hizmetleri, makine teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, giyim üretim teknolojisi, el sanatları teknolojisi, pazarlama ve perakende, metal teknolojisi, aile ve tüketici bilimleri, motorlu araçlar teknolojisi, konaklama ve seyahat hizmetleri, çalışma hayatı, okuma-yazma, muhasebe ve finansman, sanat ve tasarım, seramik ve cam teknolojisi, inşaat teknolojisi, ahşap teknolojisi, öğretmenlik ve öğretim, elektrik-elektronik teknolojisi olmak üzere 29 dalda toplam da 121 kurs açılacağı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir