Kırşehir’in Çiçekdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yapıldı.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkez, köy ve kasabalardaki okulların katıldığı, ortaokullar arası bilgi kültür yarışması İMKB Atatürk ortaokulu konferans salonunda yapıldı.
bilgi  Yarışmaya Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Amirleri, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve veliler katıldı.
Bilgi kültür yarışması öncesi açılış konuşması yapan Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, 2012/2013 Eğitim Öğretim yılında gerek sosyal ve kültürel, gerekse sportif faaliyetlerde bir çok faaliyet yaptıklarını, bugünkü yarışmanın da bu faaliyetler çerçevesinde gerçekleştiğini kaydetti. Yarışan öğrencilerin okullarının seçilmiş öğrencileri olduğunu, burada sadece bir okulun birinci olacağını ancak bütün öğrencilerin çok değerli olduğunu belirten Arslan, ”Öğrencilerimizin başarılı olmalarında kitap okumanın önemi çok büyük. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma ve okutma konusuna çok önem veriyoruz. Her okuldaki sınıf seviyelerine göre kitap okuma setleri alarak okullara hediye ettik” dedi.
Yarışmada, İMKB Atatürk Ortaokulu öğrencileri, kendilerine yöneltilen 20 sorudan 19’una doğru cevap vererek birinci oldu.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan plaket ve hediyeleri, Çiçekdağı Kaymakamı Sinan İnaltekin verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir