Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.
cicekdagi-belediye  Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Başkente yaşayan Yerköylülerin bir araya gelerek kurdukları  “Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini” ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Başkan Deniz, Çiçekdağı ve Yerköy’ün iç içe girmiş ilçeler olduğunu belirterek, “Yerköylü kardeşlerimizin, Ankara’da böyle bir dernek kurmaları bize gurur verdi. Bu dernekleşme Ankara’da yaşayan Yerköylülerin ve Çiçekdağılıların arasındaki dostluk bağını güçlendireceği gibi inanıyorum “ dedi.
Her ne kadar derneğin adı Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği olsa da biz Çiçekdağılılar olarak Yerköy ve Şefaatli gibi ilçelerimiz kardeş birer ilçedir diyen Deniz, “ İnanıyorum ki başkanlığını üstlenen Mesut Kaya kardeşimiz kurmuş oldukları dernekle Çiçekdağı, Yerköy ve Yozgat’ın tüm ilçelerinden gelen gurbette memleket özlemi ile yaşayan tüm hemşerilerimize birer can yoldaşları olur” diye konuştu.  Ziyaretlerinden dolayı Deniz’e teşekkür eden Dernek Başkanı Mesut Kaya, “ Üstlenmiş olduğumuz bu vazife ben ve arkadaşlarım, Ankara’da yaşayan Yerköylüler kimi toplantı ve etkinliklerde bir araya getirerek kaynaştırmak için de çalışmalarda etkin bir rol oynayacağız. Yerköy’de, sen Çiçekdağılısın, Çiçekdağı’nda ise sen Yerköylüsün diye bir söz hiçbir zaman olmamıştır. Derneğimiz Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli ve tüm gurbetlik çeken hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir