Boztepe Kaymakamı İbrahim Cengiz İlçede yaşayan ve bakıma muhtaç durumdaki yaşlılara her gün sıcak yemek dağıtılacağını bildirdi.
boztepe  Konuyla ilgili açıklama yapan Boztepe Kaymakamı İbrahim Cengiz, Sosyal yardımlaşma Vakfının ilçede gayet aktif durumda olduğunu söyleyerek, “Her vatandaşın problemini yerinde görüp onlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yaşlılarımız için yeni bir karar aldık. Tek başına yaşayan, yemeğini kendisi yapamayacak durumda olan, başkalarından yemek bekleyen yaşlılarımız var. Bu yaşlılarımız için düzenli olarak sıcak yemek verilmesini sağlayacağız. Yine bu yaşlılarımızın evlerine aylık olarak temizlik elemanları gönderip evlerinin temizliğinin yapılmasını sağlayacağız” dedi.
Yardımseverler tarafından kendilerine 2 bin parça giyim malzemesi gönderildiğini kaydeden Kaymakam Cengiz, “Mont, Kazak, gibi kıyafetlerden oluşan bu malzemeleri öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlara dağıttık. Yine bir başka hayırsever tarafından 70 çift ayakkabı gönderildi. Bunlarında dağıtımını yaptık.  2012 yılı içerisinde ilçede 350 ton civarında kömür yardımı yaptık. Amacımız vatandaşlarımızın kışı rahat bir şekilde geçirmesidir” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir