Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu’nda geleceğin polis adayı olan öğrencilere madde bağımlılığı ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar konulu konferanslar verildi. Polis adaylarının daha bilinçli bireyler olarak yetiştirmek amacıyla düzenlenmekte... Read more »
Kırşehir’de bugün başlayan Turizm Geliştirme Çalıştayı ile şehrin tarihi, kültürel ve ekonomik zenginliklerini gün yüzene çıkarmak için çalıştıklarını söyleyen AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, “Kırşehir Kapadokya’nın giriş kapısı... Read more »
Yenimahalle Belediyesi tarafından Neşet Ertaş anısına düzenlenen anma etkinliği Kırşehirlilerden takdir gördü. Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ekinlikte bir araya gelen Kırşehirliler, Yenimahalle... Read more »
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE, İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması ile tatbikat gerçeği aratmadı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen tatbikatta 35 kişi görev... Read more »
Eczacılık alanındaki son gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla Aksaray ve Kırşehir Eczacılar Birliği tarafından toplantı yapıldı. Aksaray ve Kırşehir Eczacılar Birliği tarafından eczacılık sektöründeki son gelişmelerin değerlendirildiği, sorunların ve çözüm yollarının... Read more »
Eğitimci Tarkan Zengin tarafından Kervansaray Yurdunda stres yönetimi konusunda öğrencilere yönelik seminer verildi. Üniversiteli öğrencilerin kendilerini tanımaları, gelişmelerini ve amaçlarını daha iyi belirlemelerini sağlamak ve geleceklerini daha net planlamalarına... Read more »
Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi’nde bulunan Fen Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. Kırşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından şehirde yoğun bir çalışma başlatıldığını ve kış aylarının... Read more »
Kırşehir’de ikamet eden ve Antalya’da 12 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında görme yeteneğini kaybeden Mustafa Kartal (35), yeni bulunan biyonik göz uygulaması ile görebileceğini fakat ameliyat masrafı olan... Read more »
Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, ilçede kış aylarında sayısı oldukça artan sokak hayvanlarının ıslahı için kolları sıvadı. Kaman Belediyesi, başıboş köpeklerin halka ve özellikle çocuklara sıkıntı yaşatmasına ve sayılarının... Read more »