Kırşehir’de, yoğun sis ve buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 10 araç birbirine girerken, 12 kişi yaralandı.
kirsehirde-trafik-kazasi  Kırşehir – Kayseri karayolunda 40 AF 604 plakalı otobüsle 38 PT 707 plakalı tankerin yoğun sis ve buzlanma nedeniyle çarpıştığı belirtildi. Çarpışma sonrasında trafiğe kapanan yolda duramayan 3 otomobilin de kazaya karıştığı bildirildi. Kazayı gören ve duran araçlara çarpmamak için manevra yapan 5 otomobilin de takla attığı kaydedildi. Yolcu otobüsünde yolcu olmaması faciayı önledi. Gaz yüklü tankerde kaza sonrasında gaz sızıntısı meydana geldi. İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin müdahalesi ile sızıntının önüne geçildi.
Kaza yerine gelen gelen Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ve Garnizon Komutanı Alb. Türker Yılmaz ile birlikte inceleme yaptı.
Kazanın aşırı sis ve buzlanmadan kaynaklandığını söyleyen Vali Özdemir Çakacak, ilk belirlemelere göre 10 aracın kazaya karıştığını bildirdi.
Yaralılar ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada, Seyit Yıldız, Naziye Özmen, Kadir Kılıçaslan, Engin Sukiti, Ümit Soner Özçelik, Meryem Yıldırım, Ali Kaya, Ekrem Yanık, Gürkan Göçaldı, Ali Köse, Adnan Biçer ve Yıldız Kırsal yaralandı. Trafiğe kapanan yol emniyet ve jandarma ekiplerinin çalışması sonucu açıldı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
– KIRŞEHİR’DE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 12 YARALI
– ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
– KIRŞEHİR VALİSİ ÖZDEMİR ÇAKACAK KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir