Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri; içkili restoran, lokanta ve kebapçılara yönelik denetimlerini sürdürüyor.
zabita  Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Şubat ayında yapılan rutin denetimler sonucunda 54 iş yeri denetlendi ve 2 iş yerine genel tertip ve düzen hususunda ihtar çekildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Zabıta Ekiplerinin denetimlerine aralıksız devam edeceğini belirterek; “Halkın sağlığı bizim ilk önceliğimiz. Belediye olarak sağlık konusunda çok hassasız. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ederek kurallara uymayan bütün iş yerlerine gerekli işlemleri yapacağız. Belediye olarak vatandaşların sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. Zabıta ekipleri de bu konuda çok hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.
Bahçeci, “Vatandaşların gıda üretimi yapan imalathanelerden ürün alırken oldukça dikkatli olmalarını, sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapan işletmeleri Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün Alo 153 şikayet hattı veya 214 10 10 numaralı AKMASA İletişim servisine ihbar etmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir