Kırşehir Belediyesi ve Kent Konseyinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile ‘Yöresel Yemek’ kursu tamamlandı.
sertifika  Üç aylık kursun sonucunda 24 kursiyer, Kırşehir yöresi yemekleri yapımını öğrenerek kültür devamlılığına katkı sağlayacak.
Kırşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından organize edilen yöresel yemek kursu tamamlanarak sertifika töreni yapıldı. Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen törene Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, kursiyerler ve medya mensupları katıldı. Kursun oluşum aşaması katkıları için Belediye Başkanına teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, “Kursumuz başarı ile tamamlandı. Emeğiniz ve verdiğiniz destek için teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
Kültür devamlılığına katkı amacı ile hazırlanan kursa katılan hanımları tebrik eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Cesaret göstererek kursa katılan hanımlarımızı tebrik ederim. Bu organizasyonlar çok güzel, Aile Yaşam Merkezinde otuza yakın kursta 2 bin hanım kardeşimiz kurslara katılarak becerilerini geliştirip kendilerini geleceğe hazırlıyorlar. Bu durum bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
Sertifika töreninin ardından kursiyerlerin hazırlamış olduğu yöresel yemek ikramı ile program son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir