Kırşehir’de kaza geçiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru, kan değerlerindeki düşüşün tehlike arz etmesi nedeniyle Ankara’ya sevk edilemedi.
polis  Kırşehir’in Mucur ilçesi Yeniköy’de kaçakçılık yaptığı iddia edilen şahısların bulunduğu otomobili kovalayan ekip otosu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlanırken, kazada bir polis memuru şehit düştü, bir polis memuru da ağır yaralandı. Yaralı polis memuru K.K.’nin, tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınarak Sağlık Bakanlığına ait hava ambulansı ile Ankara’ya sevk edilmesi kararlaştırılmıştı. Hava ambulansı uzman hekimi, yaralı polis memurunun kan değerlerindeki düşüşün tehlike arz edebileceğini belirterek Ankara’ya sevki durdurdu. Yarım saatlik bekleyişin ardından tekrar ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan K.K, tedavi altına alındı. Yaralı polisin, kan değerlerinin normale dönmesinin ardından Ankara’ya sevk edileceği bildirildi.
Öte yandan şehit polis memuru Turan Bülbül için yarın Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenmesi beklenirken, polisten kaçan İ.Y. adlı şahıs Kırşehir’in Mucur ilçesi Kayapa köyünde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
– YARALI POLİS ANKARA’YA SEVK EDİLEMEDİ
– KAN DEĞERLERİ DÜŞEN POLİS MEMURU, AHİ STADYUMU’NDA YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA TEKRAR HASTANEYE ALINDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir