Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ‘Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım’ projesi kapsamında bedensel engelli bir gurubu Şanlıurfa’ya geziye gönderdi.
urfa  Proje kapsamında bir araya gelen Bedensel Engelliler derneği ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü polisleri polis evinde önce toplantı düzenledi. Düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından engellilerin tek tek eşyalarını taşıyan polisler onları araçlarına bindirerek uğurladı. Polis Evinde gerçekleşen toplantıda bilgilendirme yapan Toplum Destekli Büro Şube Müdürü Erdal Özbek, “Proje ile amacımız önleyici güvenlik hizmetlerine aktif olarak katılımı sağlayarak mağduriyetlerin önüne geçebilmek. Proje kapsamında 12 bin vatandaşımızla birebir görüşme imkanımız oldu” şeklinde konuştu.
Düşüncelerini anlatan engelliler ‘gezi çok güzel oldu. Bizlere bu imkanı veren herkese teşekkür ederiz’ dedi.
Polisler tarafından araçlarına bindirilen engelliler el sallanarak polis evi önünden uğurlandı.
Projenin önemini ise Kırşehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Gülser anlattı. Gülser, “Amacımız halkın desteği ile mala karşı oluşan suçları azaltmak” ifadelerini kullandı.

– ENGELLİLER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE URFA’YA GEZİYE GÖNDERİLDİ
– GEZİ ÖNCESİNDE YAPILAN TOPLANTIDA TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER ASAYİŞ VE MALA KARŞI İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir