Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenice Mahallesinde Saraycık Mahallesi olarak bilinen bölgede mıntıka temizliği ve yabani ot biçme çalışmalarına devam ediyor.
temizlik Kırşehir Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen mıntıka temizlikleri daha önce den de Kayabaşı, Nasuhdede, Aşıkpaşa, Ahi Evran mahalleleri,  Kervansaray ve Yenice Mahallelerinin bir bölümünde yapılmıştı.
Yaşanılabilir ve temiz çevre sloganıyla Kırşehir Belediyesinin mahallelerde mıntıka temizliklerine devam ettiğini belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Şehrimizin yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz çöp, yabani ot mücadelesi ve diğer atıkları temizliyor.Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şuanda Kervansaray mahallesinde Borsa İlköğretim Okulu civarında olan ekiplerimiz Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Çevre ve Temizlik Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir