Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin ‘Birlikte Çalışalım, Güvenle Yaşayalım’ projesi kapsamında camilerde yaptığı bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.
polis  Toplumun üyelerinin mala karşı işlenen suçlara yönelik önleyici güvenlik hizmetlerine aktif olarak katılımını sağlayarak, olay ve mağdur sayısını azaltmak, böylece mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında hazırlanan çalışmalarla 11 bin 705 vatandaşa ulaşılan “Birlikte Çalışalım, Güvenle Yaşayalım’ projesi faaliyetleri çerçevesinde cami cemaatine yönelik başlatılan bilgilendirme ve bilinçlendirme uygulamalarına devam ediliyor.
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, genel güvenlik konusunun yanı sıra dolandırıcılık olaylarına karşı camilerde de broşürler dağıtarak, vatandaşları uyarıyor. Polisle halkın işbirliğini geliştirmek ve mala karşı işlenen kontör dolandırıcılığı, sahte para, uyuşturucu kaçakçılığı gibi suçlarla mücadele etmek amacıyla hazırladığı ‘Birlikte Çalışalım, Güvenle Yaşayalım’ projesi kapsamında Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, genel güvenlik ile dolandırıcılık konusunda Cuma vaazında da halkı bilinçlendiriyor. “Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım Projesi” kapsamında Toplum Destekli Polislerce yapılan bilgilendirici ve bilinçlendirici faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir