Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Kırşehir’de toplam 34 köyün kanalizasyon altyapısına kavuştuğunu ve kısa zaman içinde bu sayının 41’e çıkacağını belirtti.
koylu Kırşehir Milletvekili Çalışkan,  “AK Parti iktidarı olarak insanımızı hak ettiği daha iyi şartlarda yaşatmak için gayret gösteriyoruz. Bütün politikalarımız insan merkezlidir.   İlçelerimiz, beldelerimiz derken artık köylerimiz de kanalizasyon altyapısına sahip olmaya başladı.
Bu bir ülkenin gelişmişlik göstergesidir. Eskiden Avrupa’ya gittiğimizde oradaki köylerinin yoluna, altyapısına gıpta ederdik. Ama Türkiye eski Türkiye değil. Emanet ehil ellerde olunca ülkemizin geldiği refah ve gelişmişlik düzeyi ortadadır. Kırşehir’de bırakın köyleri, Akpınar ve Boztepe ilçelerimizde kanalizasyon yoktu. Bu yatırımı yapmak da bize nasip oldu. Aynı şekilde Özbağ,Çayağzı gibi beldelerimizin de bu noktadaki eksikliklerini giderdik. Artık   Kırşehir’de toplam 34 köyde kanalizasyon altyapısı mevcut ve kullanılıyor. İller Bankası ve İl Özel İdare kaynaklarımızla 7 köye de en kısa zamanda kanalizasyon altyapısını kazandıracağız.
32 köyümüzün de kanalizasyon projesi hazır. Büyük ve nüfusu çok olan köylerimizden başlayarak köylerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için hem kanalizasyon hem de köy içi kilit parke uygulamalarımız bizim için önemli. Her şey hemşerilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir