Ramazan Bayramı’nın birinci günü Savcılı Göleti’nde kaybolduğu iddia edilen 5 yaşındaki çocuk, 4 gün sonra ölü bulundu.
cocuk  Edinilen bilgiye göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü ailesiyle birlikte Savcılı Göleti’ne giden Doğan Aksoy (5), bir süre sonra ortadan kayboldu. Ailenin çevrede yaptığı arama çalışması sonuçsuz kalırken, çocuğun bulunması için afişlerle bölge halkı bilgilendirildi.
Jandarma ekiplerinin her yerde aradığı Aksoy’un cansız bedenini 4 gün sonra balıkçılar buldu. Umutla sağlıklı bir şekilde çocuklarının bulunmasını bekleyen aile, acı haber üzerine sinir krizi geçirdi.
İl Afet Müdürlüğü Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Kılıçaslan, yaşanan olayla ilgili, ”Ailenin talebi üzerine yapılan aramalarda ekiplerimiz çocuğa ulaşamadı. Balıkçılar tarafından çocuğun cesedi bulundu” dedi.
Hayatını kaybeden çocuğun dedesi Doğan Çelik, torununun kaybolmasıyla ilgili olarak, ”Piknik yapmak için Savcılı Göleti’ne gittik. Torunum yanımdaydı. Babasının yanına gitmek için yanımdan ayrıldı. Diğer torunlarımla birlikte şortlarını giymek için gittiler. Sonra ben babalarına, ‘Çocuklar nerede?’ diye sordum. O da bana, ‘Senin yanına geldiler’ dedi. Biz 7 kişiydik. Çocuğun yanımızdan nasıl gittiğini görmedik. 20 dakika içerisinde çocuğu kaybettik. Yapılan aramalarda çocuğa kıyı çevresinde rastlanmadı. Biz de kayboldu diye afiş astırdık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir