Kızılay Kırşehir Şubesi Başkanlığı, ATV’nin katkılarıyla Kırşehir’de ‘Engelli Tefrişat sınıfı’ oluşturdu.
atvhttps://www.kirsehirmedya.com/wp-content/uploads/atv.jpg  ATV televizyonunda yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasının yeni yıl gecesinde yayınlanan programında 6 yarışmacının Türk Kızılayı ve engelli çocuklarla ilgili projelerde kullanılmak üzere bağışladığı 155 bin TL ile Kırşehir’de kurulan ilk engelli tefrişat sınıfının açılışı gerçekleştirildi.
Vahide Hüseyin Karahan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen programa; Kırşehir Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Yüksel Yılmaz, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, Kızılay Kırşehir Şube Müdürü Halil İbrahim Oflaz katıldı.
Bedensel ve zihinsel engelli öğrencilerin halk oyunları gösterisinin ardından el becerisi ürünleri konuklara tanıtıldı.
Programda konuşan Vali Yardımcısı Özkan Demirel, “Hizmet kalitesinin artırılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Türk Kızılay’ımız bizim için önemli bir dernek. Bu sınıfın tefrişinde, katkısında desteği olan ATV televizyonuna da teşekkür ediyorum. Onların da katkısı ile gerçekleşti” dedi.
Açılışta konuşan Kızılay Şube Müdürü Halil İbrahim Oflaz, “Devletimizin şefkat ve merhamet eli her yere ulaşıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
– KIRŞEHİR’DE İLK ENGELLİ TEFRİŞAT SINIFI AÇILDI
– ATV’NİN DESTEĞİ İLE KIZILAY ŞUBESİ TARAFINDAN OLUŞTURULAN SINIFTA, ÖĞRENCİLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir