Kırşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Aile Yaşam Merkezinin başlattığı gönül dağı projesinde aileler ve gönüllüler bir araya geldi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “İyilik yapan iyilik yapılandan daha çok mutlu oluyor” dedi.
hilla-golu  Gönül Dağı projesinde gönüllüler ve yardım edilen aileler Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Hılla Kafe restoranda verilen yemekte bir araya geldi.Yemekten sonra konuşma yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Gönül Dağı projemiz kapsamında gönüllü olan kişiler ve yardım eli uzattığımız aileler ile bir araya gelmek istedik. Bu yemekte hem sohbet etmek hem de gönüllülerimize teşekkür etmek istedik. Büyüklerin kıymetini bilmeyen küçüklerin dünyada başarılı olma şansı yok. Sizlerin hayır dualarını almak hayatta kazanılan en önemli şeylerden biridir diye düşünüyorum. Bu açıdan biz de Kırşehir Belediyesi olarak böyle bir projeye öncü olmaktan son derece memnunuz. Hep söylediğimiz gibi 4,5 yıldır Kırşehir’e hizmet etmeye çalışıyoruz. Birçok hizmeti de iyi bir şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Gönül Dağı Projemiz yaptığımız birçok hizmetten bizim için çok daha değerli. Çünkü gönül yapabilmek, insanların gönlünü alabilmek dünyadaki en zor işlerden biri. Bu yüzden Aile Yaşam Merkezimize, personelimize ve projede görevli olan tüm gönüllü vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bahçeci, “İnsanların gittikçe yalnızlaştığı, birbirlerine yardım etmediği bu dünyada sizlerin böyle bir projede yer almanız çok önemli, çok kıymetli. Kırşehir’de bu değerlerin hala devam ettiğin görmek de beni son derece mutlu ediyor.  Sizler için ne yaparsak azdır. Elimizden geldiği sürece sizlere yardım etmeye çalışacağız. İnşallah yardım ettiğimiz, gönüllerine dokunduğumuz insan sayısı gün geçtikçe artar. Sorunlar paylaştıkça azalır, mutluluklar ise paylaştıkça çoğalır. İyilik yapan iyilik yapılandan daha mutlu olur. Hayır işi yapmak her zaman insana büyük mutluluk ve huzur verir. O açıdan tekrar bu projede görevli olan kişilere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir