Kırşehir Belediyesi Şehit Ekrem Ülker Caddesi orta refüjde ağaçlandırma çalışmaları başlatarak Kırşehir’i daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye devam ediyor.
agaclandirma  Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 90 adet akçaağaç dikilecek. Şuana  kadar 93 adet dişbudak dikimi yapıldı. Ağaçların yanı sıra bin 112 Adet Tizigane Gül ve bin 332 Adet Les Amerous Gül dikimi de yapılacak.
Şehrin sahip olduğu doğal güzellikleri ortaya çıkarmak, şehre oldukça güzel ve modern bir silüet kazandırmak amacıyla ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını ifade eden Başkan Bahçeci, “Göreve geldiğimiz günden beri orta refüjlerde, kavşaklarda, okul bahçelerinde, meydanlarda, caddelerimizde farklı farklı ağaç çeşitleri dikerek Kırşehir’e yeni bir çehre kazandırdık. Şehit Ekrem Ülker Caddesi orta refüjde de ağaçlandırma çalışmaları yaparak şehrimizde yeşil dokuyu artırmak, şehrin daha rahat nefes almasını sağlamak istiyoruz. Orta refüjlerimiz şehrin vitrinleri, görünen yüzleridir. Biz de şehrimizin ihtiyacı olan bütün orta refüjlerinde bu çalışmaları yapıyoruz.
Ağaçlandırma çalışmalarımız şehrimizin ihtiyaç duyduğu her yerde devam edecek. Şehrimizin her alanında, başınızı kaldırdığınızda gördüğünüz yeşil dokunun kaybolmaması ve büyüklerimizin bıraktığı bu mirası, bizlerin de yarınlara bırakabilmemiz için ağaçlandırma çalışmalarını önemsiyoruz. Kırşehir için, daha yeşil bir çevre için sizlerin de bu çalışmaları desteklemenizi ve yeşil alanlarımızı korumanızı istiyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir