Değişik bağlama şekilleri ve modelleri ile şık bir görünüm elde ettiğimiz şallar ve eşarplar sezonun modası halinde. Fular olarak kullanabileceğimiz gibi kıyafetimizin tamamlayıcısı arasındadırlar eşarplar.

Değişiklik istiyorsak şayet eşarp ve şallarımızda ufak değişiklikler yaparak görüntümüz de değişim sağlayabilir hayatımıza renk katabiliriz.

Eğer açık bir bayansak ve aşarpı aksesuar olarak kullanıyorsak gelin modellere bakalım.

 

Kış sadeliğine büründüysek ve oysa ki o gün kendimizi renkli hissediyorsak renkli bir eşarpla havamızı değiştirebiliriz. Boyundan bağladığımız eşarp hem kıyafetimize hava katacak hem de tamamlayıcı olacaktır. Değişik bağlama şekilleri de kullanıp farklılık yaratabiliriz.

 

Kapalı bir bayansak tabi ki başörtümüz en büyük tamamlayıcımızdır. Kıyafetimizi, o günkü ruh halimizi ve yüzümüzü ortaya çıkartır. Seçim aralığımız çok geniş olup farklı bağlama şekilleri ile de değişim sağlayabiliriz.

Benim için pratik bağlama kolaylığı ile şallar ilk planda gelir. Ve kıyafetimizde her hangi bir parçayla uydurmamız yeterlidir. Uygun kombinle şık bir görüntüye ulaşmak kolaydır. Eğer kıyafetiniz sade ve desensizse tercihinizi hareketli eşarp ve şallardan yana kullanabilirsiniz. Hem kıyafetinize hareket katmış olur hem de kendinizi tek renkle boğmamış olursunuz. Renk tercihi konusunda özgürsünüz. Bu sene moda zıt renklerinde uyumundan yana.

Ancak o gün çok desenli giyinmişseniz bence tercihinizi sade renklerden desensiz modellerden yana kullanın. Desen deseni boğacağı için tek bir parçada kullanmanız daha doğru bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir