Modasını hiç kaybetmeyen deri etekler yine bu sezonda kendini gösterdi. İster spor şık isterseniz şuh bir görüntüye ulaşıp çevrenizdekileri kendinize hayran bırakabilirsiniz. Modacıların çok kullandığı deri eteklere bir çok vitrin de karşılaşabilirsiniz. Eğer siz de ben deri etek giyemem diyorsanız kendinize uygun güzel bir kombinle bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayna da ki görüntünüzü sizde seveceksiniz emin olun.

 

Tercihiniz sezonun hiti ara boy eteklerden yana ise hemen bir deri etek alın ve kombininizi yapalım. Ara boy deri eteğiniz, klasik yada o günkü ruh halinize özgü bir üst butinleriniz ya da çizmeleriniz güne hazırsınız arkadaşlar.

Eğer ki kısa etek sizin tercihiniz ise bir bluz, günlük bir tişört, ya da bir kazak kombin hazır. Kısa eteklerde o kadar fazla model var ki kararsız kalıyorsanız haklısınız. Kalem etekler kiloş etekler, pileli modeller ve daha nicesi.

Bu gün sizin için önemli bir gün ise, önemli bir toplantınız varsa önerim kalem etekten yana. Hem şıklığı hem de modernliği aynı anda yakalayın.

Gecenin popüleri olmak istiyorsanız zımbalı mini deri etekler önerim. Sezonda yine öne çıkan kısa kazaklarla yapacağınız kombinler harika bir görüntü sağlayacaktır.

Arakası uzun deri etek modellerini de unutmamak gerek. Ya da asimetrik kesim deriler.

Bu sene moda deriden yana. Birçok renk ve birçok modelle kendinize uygun kombini yakalayın. Kazaklarınız, bluzlarınız, şifonlarınız kendilerine uygun eteklerini bekliyor.

Kısa eteklerinizle çorap tercihi yapmakta zorlanıyorsanız rahatlığınızı düşünün. Birçok bayan ince çorap giymekten hoşnut değildir onlar için önerim opak çoraplar. Çorap konusunda da birçok renk özgürlüğüne sahipsiniz. Unutmayın ki en güzel kombin sizin mutlu olduğunuzdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir