Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, sivil toplum kuruluşları (STK) ziyaretleri kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Ziraat Odasını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
kırşehir valisi  İlk ziyaretini Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasına gerçekleştiren Vali Özdemir Çakacak, Oda Başkanı Mustafa İzzet Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
Ziyaretinde, Kırşehir gibi Türk kültürünün nüvesini oluşturan tarih ve kültür kenti Kırşehir’in kalkınması için her kesimle el birliği içinde çalışmayı arzuladıklarını söyleyen Vali Çakacak, “Muhasebeci ve Mali Müşavirler devlet bütçesinin en önemli gelir kaynağını oluşturan vergilerin toplanmasına aracılık etmektedirler. Bu nedenle meslek mensuplarının değişen mevzuatı takip etmeleri vergi adaletinin sağlanması açısından büyük önem taşıyor. Kırşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi olarak konuya hassasiyet gösterdiğinize inanıyor, yapacağımız çalışmalara katkı sağlamanızı bekliyoruz” dedi.
Daha sonra Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, Kırşehir’in genel itibari ile bir tarım kenti olduğunu belirterek tarımsal üretimin ve ekim çeşitliliğinin arttırılmasını sağlamak amacıyla yapılan çalışmaları çok önemsediklerini söyledi. Sivil toplum kuruluşu olan Ziraat Odalarının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile koordineli olarak çalışmasının önemine işaret etti.
Vali Çakacak’ın ziyareti, Ziraat Odası Başkanı Bekir Tan ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalar hakkında bilgiler vermesi ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir