Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.
vali  Dernek Başkanı ve üyeleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, Şehit Aileleri Derneği’nin kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek, “Devletimizin şehit ve gazilerin aileleriyle ilgili çalışmaları son derece artmış durumda. En son olarak İçişleri Bakanlığı bütün valiliklerde olduğu gibi bizim valiliğimizde de Şehit ve Gazi Yakınları Şube Müdürlüğü’nü kurdu” dedi.
Kurulan bu şube müdürlüğünün şehit ve gazi yakınlarının işlerini takip edeceğini bildiren Vali Çakacak, “Hem sizin direkt işlerinizi hem de resmi dairelerde olan işlerinizde sizlere yardımcı olacak. Dolayısıyla hangi işiniz olursa olsun resmi dairelerde her zaman bu dairedeki insanlar sizlerin yanında olacaktır. Biz sizlerle olmaktan, sizlerin yanında olmaktan mutluyuz, memnunuz. Çünkü şehit aileleri bize emanettir. Sizlere yardım etmeyi, sizlere destek olmayı her zaman kendimize görev biliyoruz. Hangi konu olursa olsun kapımız sonuna kadar sizlere açık” şeklinde konuştu.
Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Sarıca ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir