Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ın başında bulunduğu Kırşehir protokolü, kamu kurumlarında yılbaşında görevleri başında olan personelle birlikte yeni yıla girdi.   Yeni yıla çalışarak giren görevli personeli ziyaret eden il protokolü yeni yıl pastası, kola ve kuruyemiş ikramında bulundu.
VALÝ ÇAKACAK, GÖREVLERÝ BAÞINDAKÝ MEMURLARLA PASTA KESTÝ ÝL PROTOKOLÜ KAMU KURUMLARINDA GÖREVLERÝ BAÞINDA OLANLARI ZÝYARET ETTÝ  2013 yılına görevleri başında giren itfaiye, jandarma, hastane, 112 acil servis ve polis merkezi çalışanlarını il protokolü tarafından ziyaret edildi.
Ziyarete, Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı Alb. Türker Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile gazeteciler katıldı.
Protokol ilk ziyaretini İl Jandarma Alay Komutanlığı’na yaptı. Harekat Merkezi’nde görev yapan subay, astsubay ve erlerle sohbet eden protokol üyeleri yeni yıla görevleri başında girenlere moral vermek için ziyarette bulunduklarını belirterek, başarı diledi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Vali Çakacak, yapılan ziyaretlerle motivenin ve görev şuurunun arttığını kaydederek, “Yeni yıla eğlenerek girenlerin yanında, ailelerinden uzak bir şekilde çalışarak giren sizlerinde moral ve desteğe ihtiyacı var. Önemli görevleri ifa etmektesiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Kamu kurum ziyaretleri kapsamında itfaiye, 112 acil servis ve Kırşehir Ahi Polis Merkezi ziyaret edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir