Melikgazi Belediyespor Voleybol yıldız takımı, grup müsabakalarına katılmak üzere Nevşehir’e gitti. Siyah beyazlılarda tek hedef, Türkiye Yarı Finallerine katılmak olarak belirlendi.
melikgazi  İl birinciliği müsabakalarında rakiplerine hiç set vermeden il birincisi olan yıldız takım, yaş grubu ve genç takımın ardından Türkiye yarı finallerine katılmak için Nevşehir’de Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray il birincileri ile oldukça zorlu karşılaşmalar oynayacak.
Antrenör Fuat Kalay, ”Hedefimiz üç’te üç yapmak. Yaş grubu ve Genç takımda başardık, Yıldız takımız ile de başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Hepsine inanıyor ve güveniyorum. Az hata yapanın kazanacağı bu turnuvada, gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesini en iyi şekilde temsil ederek, Yarı final biletini alıp Kayseri’ye döneceğiz” dedi.
Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de yaptığı açıklamada, ”Biz hazırız, inanıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ın desteği ile salon sporlarında ve özellikle voleybol branşında Melikgazi Belediyespor fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yaş grubu ve genç takımımızın ardından şimdi söz sırası Yıldız Voleybolcularımız’ da. Yıldız voleybolcularımızın hepside Nevşehir’de bir yıldız gibi parlayacak ve yarı finallere ardından da Türkiye Finallerine katılacaklardır. Buna bütün kalbimle inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir