Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası 2. Tur eleme maçında U20 Milli Takımı Fransa’ya 4-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.
u20-turkiye  Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fransa Teknik Direktörü Pierre Mankowski, sonuçtan memnun olduğunu belirterek, “Bundan sonra maç maç düşüneceğiz. Macera devam ediyor. Bundan sonra maç maç düşüneceğiz. Macera devam ediyor. Özbekistan maçına odaklanacağız. Takımımız üç günden beri coşkuyla çalıştı ve maça mutlu bir şekilde hazırlandı. Bu da bizim için çok önemli. İlk yarının başında golleri bulmamız bize avantaj yakalattı. Türk takımı ikinci yarının başında yakaladığı pozisyonları değerlendirseydi bize zor anlar yaşatabilirdi” dedi.
Türkiye U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Uçar ise, “Fransa gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düşünce gol bulmamız gerekiyordu. Fırsatlar geldi ama yakalayamadık. Maçın ikinci yarısı iyi oynadık. Turnuvanın başından beri ilk yarı iyi oynayamıyoruz. 3’ncü golle dirençlerimiz kırıldı. Oyuncularımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Fransa ekibi fizik olarak bizden güçlüydü. Pozisyonları da değerlendiremedik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
– U20 MİLLİ TAKIMI DÜNYA KUPASI’NA VEDA ETTİ
– FRANSA U20 MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ PİERRE MANKOWSKİ:
– “İLK YARININ BAŞINDA GOLLERİ BULMAMIZ BİZE AVANTAJ YAKALATTI”
– TÜRKİYE U20 MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ FEYYAZ UÇAR:
– “3’NCÜ GOLLE DİRENÇLERİMİZ KIRILDI”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir