ABD’de Tarkan’ın fotoğrafını polislere göstererek kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın, taciz ihbarının yalan olduğunun ortaya çıkması üzerine tutuklandı.
tarkan  Polise ünlü şarkıcı Tarkan’ın fotoğrafını gösteren ve kendisini evine gelerek taciz ettiğini öne süren Miranda Miley, polislerin araştırmaları sonucu yalan söylediğinin ortaya çıkmasıyla tutuklandı. “Runfalo” adını verdiği hayali kişi ile Bogalusa’daki Union Meydanı’nda tanıştığını ve Runfalo’ya numarası ile adresini verdiğini söyleyen Miley, hayali adamın daha sonra evine gelerek kendisini taciz ettiğini söyleyerek polisi aradı. Polise Runfalo’nun 2 hafta boyunca kendisini takip ettiğini söyleyen Miley dedektifler evine geldiğinde ise kapısına dayanan adama ateş ettiğini ve Runfalo’nun ormana kaçtığını iddia etti. Olay hakkında araştırma yapan dedektifler, hadiseyi çok da fazla gerçekçi bulmayarak Miley’den Ruffalo’nun fotoğraf ve telefon numarasını istediler. Dedektifler, fotoğrafın Tarkan’a ait olduğunu belirleyince Miley’i sorgulayarak gerçeği itiraf etmesini sağladılar. Miley, bunun üzerine tutuklandı.
Olay sonrası açıklama yapan dedektifler, Miley’in zihinsel problemleri olduğunu belirterek, kamu görevlilerini boş yere meşgul etme, yanlış kamu kaydı verme ve devlet kaynaklarını kötüye kullanma suçlarından 5 bin dolar ceza yahut 5 yıla kadar hapis cezası alabileceğini belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir