Desk ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak Şanlıurfa Siverek’te Diyanet-Sen’de çok sayıda üyenin istifa edip Din-Bir-Sen’e iştirak ediliş törenine katıldı.
siverekBeraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldız, Bölge Başkanı Ahmet Tahiroğlu ve Şanlıurfa İl Başkanı Ramazan İçen ile birlikte bütün personelin hazır bulunduğu toplantıya katıldı, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada sendikaya katılım töreni yapıldı.
Törende konuşan Desk ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak: “Din-Bir-Sen, bir arı misali her çiçekten bal üretmenin gayreti içerisindedir. Din-Bir-Sen, rahmet tohumlarını eker. Fucur çiçekleriyle ugraşmaz. Camiayı bir bütün olarak görür, personelin sosyal hayatını ve ilmi birikimlerini geliştirmek adına projeler üretir. Din-Bir-Sen, kimseyi ötekileştirmeden bütün camiayı kardeş olarak görüp, sendikacılığı amaçlara ulaşmak için bir araç olarak değerlendirir ve hizmet üretmeyi kendisine şiar edinir. Bugün Siverek’teyiz. Bize tercih edip, bize teveccüh eden bütün arkadaşlarımızı huzurlarınızda tebrik ediyor, İlçe Başkanımız Mahmut Bozkuş başta olmak üzere emeği geçen kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz.”dedi.
Toplantıya katılan Din-Bir-Sen üyeleri Genel Merkez heyetinin huzurunda demokratik ortam çerçevesinde yönetimlerini seçerek göreve başlamışlardır. Kendilerine Din-Bir-Sen Genel Merkezi olarak başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir