İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, bahar aylarında başlattığı konserlere ara vermeden devam ediyor. Koro, son olarak Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile dinleyenleri büyüledi.
sdkm  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Kocaeli Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Altınoğlu, Kırşehir Öğrenim Gençliğine yardım Derneği Başkanı Ali Kayhan ve kalabalık bir izleyici kitlesi önünde gerçekleşen konserde koro, ünlü üstatlar Muharrem ve Neşet Ertaş türkülerini seslendirdi. Şef Kenan Serhat İnce yönetiminde 21 eser seslendiren İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu üyeleri, solo performansları ile de büyük beğeni topladılar.
Gerçekleşen harika konser için Koro Şefi Kenan Serhat İnce ve ekibine teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sanat çalışmalarına ağırlık veren, sanat dostu bir belediyeyiz. İzmit’in sanayi kenti imajının sanat ve turizm kenti imajının da olduğuna inanıyoruz. Bu açıdan her türlü kültür sanat çalışmasının destekçisiyiz. Sanata, sanatçımıza önem ve öncelik veriyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir