Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası’na konuk olan Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz söylediği birbirinden güzel türkülerle Bağcılarlıları coşturdu. Ünlü sanatçı, zaman zaman türkülerine eşlik eden hayranlarının isteklerini de seslendirdi. Konseri izleyenler arasında Hakalmaz’ın babası da vardı.
Bağcılar Belediyesi ‘Ramazan Çadırı İrfan Sofrası’ birbirinden değerli şair, yazar , ilahiyatçı ile sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda sahne alan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz, 3 bin Bağcılarlı’nın yanında babasının da izlediği konser sırasında seslendirdiği eserlerle büyük alkış topladı.

orhan-hakalmaz  “ÇADIRDA DEĞİL BÜYÜK BİR KÜLTÜR MERKEZİNDEYİM”
Ali Osman Kara’nın sunuculuk yaptığı konser iftarın açılmasının ardından başladı. Her gün 3 bin kişinin iftarını açtığı Wi-Fi’li, klimalı Ramazan Çadırı’nı dolduran davetliler unutamayacağı bir program izlediler. Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz  kendisini sabırsızlıkla bekleyen Bağcılarlılara müzik ziyafeti verdi. Engin bir Türk Halk Müziği repertuvarına sahip olan ünlü sanatçı, Aşık Veysel, Aşık Mahsuni Şerif ve Neşet Ertaş gibi ünlü halk ozanlarının da aralarında bulunduğu çok değerli isimlerin sevilen eserlerini seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konser sırasında davetliler sanatçının şarkılarına eşlik ettiler. Zaman zaman söylediği türkülerin hikayesini de anlatan sanatçı, Türk insanının çok duygusal ve zeki olduğunu ifade etti. Her türkünün bir hikayesinin olduğunu anlatan sanatçı Türkiye’nin her geçen gün geliştiğini belirterek, “Lütfen dikkatli olalım. Gelişmemizi istemeyen çok sayıda ülke var” diye konuştu.
Konser sonunda Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Muhterem Şahin yaptığı konuşmada; “Bağcılar Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı Almanya’da iftar programında olduğu için burada bulunamıyor size ve programa katılan tüm dostlara selamını iletiyorum” dedi. Orhan Hakalmaz’a teşekkür ederek bir plaket takdim eden Şahin programa katılan herkese teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir