Lazio takım menajeri Maurizio Manzini, Türkiye’de kendilerini ateşli bir taraftar topluluğunun karşılayacağını bildiklerini söyledi.
İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılan Lazio takım menajeri Maurizio Manzini kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
lazio  Türk futbolunu yakından tanıdıklarını belirten Manzini, “Daha önce birkaç kez Galatasaray’la ve Beşiktaş’la karşılaştık. Kupa ki bu seviyeye geldiğinizde yarışmacı olmayan bir takımla karşılaşmak mümkün değil. Türkiye’de bizi ateşli bir taraftar topluluğunun karşılayacağını biliyoruz, hatta 2 maç saha kapama cezasından sonra daha da ateşli olacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe harika bir takım ve onlara çok saygı duyuyoruz. Ancak kendi adımıza iyi bir sonuç alacağımız. Takım olarak öz güvenimiz tam. Bundan sonra her takımın amacı son 5 maçı başarıyla geçip UEFA Kupası’na erişmek” dedi.
Teknik direktör Petkoviç’in Türkiye tecrübesi nedeniyle Türk futbolunu yakından tanıdığına vurgulayan Manzini, takımın kurmaylarının Fenerbahçeyi iyi çalıştıklarını söyledi.
Sezon öncesi Burak Yılmaz’ı uzun süren bir transfer sürecinden sonra renklerine bağlayamayan Lazio’nun takım menajeri Maurizio Manzini, Burak Yılmaz’ın Galatasaray forması altındaki performansını da değerlendirdi.
Yılmaz’ın harika bir sezon geçirdiğini vurgulayan Manzini, “Bir yandan bu performansını başka renkler altında geçiriyor olmasından dolayı üzgünüz. Diğer taraftan da onun performansı yönetimimizin, sportif ve teknik direktörlerimizin onu transfer etmek isteyerek ne kadar doğru düşündüklerini kanıtlıyor. Burak ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösterdi” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir