Site icon Kırşehir Medya

Kamyonu Gelin Arabası Yaptı

İzmir’in Selçuk İlçesinde ilginç bir düğün seronomisi yaşandı. Damat, gelini almaya gelin arabası gibi süslenmiş kamyonuyla gitti. Gelin kamyonu görünce ne yapacağını şaşırdı.
gelin-arabasi  İleriki yıllarda hafızalarda ilginç bir anı bırakmak için düğün günü nişanlısına sürpriz yapan Selçuklu Gökhan Çömrü, kamyonun her yerine de “Zehram”, “Hayaldi gerçek oldu” yazdırdı. Gelin Zehra, süslenmiş kamyonu karşısında görünce büyük heyecan duydu. Güçlükle kamyona bindirilen Zehra ve Gökhan, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Selçuk ilçesi ilginç bir gelin arabasına şahit oldu. Selçuk’ta Tepeköy 3 Sürücü kursunda görevli eğitmen ve aynı zamanda nakliyeci Gökhan Çömrü, nişanlısına farklı bir sürpriz hazırladı. Nişanlısı Zehra Cankurt’u bayan kuaförüne bıraktıktan sonra sürpriz hazırlıklarına başladığını belirten Damat Gökhan Çömrü, basının kamyonunu alarak soluğu çiçekçide aldığını, burada nişanlısından habersiz kamyonu süslettiğini söyledi. Gelin Zehra, kuaförden çıkacağı saatte gelin arabasının kamyon olduğunu görünce çok şaşırdı. Kamyonun önünde hatıra fotoğrafları çektiren genç çift, daha sonra yakınlarının yardımıyla kamyona güçlükle bindi. Gelin ve damat alkışlarla düğün salonunun yolunu tuttu.
Amacının hafızalarda farklı bir anı olarak kalması için böyle bir şey düşündüğünü ifade eden Gökhan Çömrü, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan ve bu konuda kendisini destekleyen bayan kuaförü Ali ve erkek berberi Oğuz’a teşekkür etti.

Exit mobile version