Bir değişik teknik ise bağırmaktır. Bu her ne derece olumlu olmadığını düşünsem de kimilerinde tedaviye muin olan bir durumdur. Yaşadığı elem ve öfkeyi genelde ya birilerine bağırarak ya da maç izlerken bağırarak boşaltırız. eleman ilanları konyaYazarak anlatım etme yöntemi benim dayanıklı kullanmadığım amma bolca tavsiye ettiğim bir yöntemdir. Bir defter alırsınız kendi yazınızla acul bir şekilde duygularınızı anlatım edersiniz. gerek tiksinme meşbu yazın ister küfürlü gökçe yazın bu önemli değildir. mühim olan içinizden geldiği kadar akmasıdır. giderek öfkenizin geçtiğini göreceksiniz. eleman ilanları konya Burada yöntemlere ince değinmiyorum. hiç değindiğim bap duygularınızı bir şekilde boşaltın. canınız ne yöntemi uygulamak isterse bile onu yapın. Bunları burada sadece okuyarak bu egolarınızı yenemeyeceğinizi biliyorum. eleman ilanları konya

Bunları yenebilmeniz için olayı deneyimleyen biri haline gelmelisiniz. Bunları bilmenize rağmen yeniden öfkeleneceğiniz deliye döneceğiniz bağlam olacaktır.

 

Deneyimlemeli, öfkelenmeli, duyguyu boşaltıp özgürleşmelisiniz. işte o zaman olayın bilgeliğine erişebilirsiniz. ereğli iş ilanları konya Bu yazıları okuduktan sonra duygularınızı izlediğinizde her an yeni bir şey keşfedeceksiniz. âdeta size çoğalmış gibide gelebilir. lakin Bu bir yanılgıdır. Işığın bir odayı aydınlattığında ortaya çıkan örümcek ağları kabil onlar mecmu ordaydılar amma siz yeni yeni keşfetmeye başlıyorsunuz. Bunun bir vetire olduğunu unutmayın… ereğli iş ilanları konyahissiyat tümüyle siz gözlemliyor ve söyleyiş etmek istiyorsunuz sanarak bile ortaya çıkacak değillerdir. kâh bir olayın yaşanması gerekebilir. vaka yaşanırken duyguların ifadesi de kolay olmayacaktır. Bu bir hamaset ve götürüm işidir. Farkına varmamız gereken bir vesair şeyde cesaret denen şeyin aslında korkusuzluk anlamına gelmediğidir. ereğli iş ilanları konya cesaret korkuya rağmen, korka korka da olsa yüzleşmek demektir. Nedir Metafor? Bir kavramı bir sair bir şeye benzeterek evet da genelleyerek anlatırsak bir metafordan yola çıkmışız demektir.. teşbih ve evet istiare olarak da yorumlanabilir. Her hangi bir şeyi anlatacağımız devir dü madde ortada ilişki kurarız. Metaforlar semboliktir. konya selçuklu iş ilanları sembolik olduklarından duygusal yoğunluğumuzu olağan kelimelerden elan fazla ve elan hızlıca tanımlayabilirler… Önyargılar ve genellemeler içerebilirler. örneğin “Dünyanın yükü üzerimde” deyimi bir metafordur. “Bütün erkekler aynıdır” sözü de bir metafordur. “Bu evlilik beni boğuyor” sözüde farklı bir metafordur. İnsanlar metaforlarla düşünür. muhakeme etmek eylemi gani boyutludur. Bunu esen ve Sol beyni incelediğimiz bölümde elan dobra anlatmaya çalışacağım.

 

Metaforlar onları kullanma ve tabir biçimimize gereğince hayatımızı değiştirebilirler. Çünkü, metaforlar ruh yüklüdür. Metaforlar sadece sözlerle olmaz.konya selçuklu iş ilanları imajinasyon ile bile mümkündür. “Müslüman” kelimesi namına “Kabe”nin görüntüsünü düşünmenizi söylesem bu henüz zait hatırlı olabilirdi. Nazi kelimesi adına gamalı istavroz işaretini düşünmenizi söylesem de misal bir hüküm yaratırdı. OSHO, Mevlana, Leo-Tzu, Buda gibi tinsel öğretmenler, peygamberler ne dediklerini insanlara anlatabilmek için metaforlar kullanmışladır. Burada dikkatini dayanmak istediğim şunca stratejik bir bap var. konya selçuklu iş ilanları Benimsediğiniz ve onayladığınız her metafor size bir kol kuralı, fikri ve önyargıları beraberinde getirir. Bu size pek inandıran gelemeyebilir. fakat hayata metaforik tepkiler veren şuuraltı için yalnızca tavsiye kaynağıdır. Bilinçaltınızın derinlerinde sizin de anlamadığınız bir düzeyde “hayat savaşmaktır” kabilinden bir mecaz bulunuyorsa, bu kanı bilinçli veya bilinçsiz seçimlerinizi etkileyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir